Opdrachten, tips en mijmeringen

Heb je je altijd al afgevraagd hoe slim je kat nu eigenlijk is? Nu je volwassen bent, heb je eindelijk de tijd om het te weten te komen!

Mmm, de geur van versgebakken brownies. Heerlijk, de smaak van knapperige koekjes. Maar het aller onweerstaanbaarst is de zoete smaak van een zelfgemaakte smoothie, gezonde snack of yoghurtijslolly.

Lieve Inthe, van schildpad tot paaldanseres, van zangeres tot topactrice, drama heeft altijd in je bloed gezeten. Dit filmpje bewijst het nog eens extra!

Om te testen of je klaar bent voor het moederschap (ahja, nu je volwassen bent komt dat eraan he!), kan je zien of je een plantje in leven kan houden.

Oke, toegegeven, jij ziet er altijd fabulous uit. Maar wat kan je beter doen met je tijd dan het uittesten van een paar nieuwe looks?

lieve Inthe, al zoveel leuke momenten hebben wij samen beleefd! Hier zijn enkele leuke filmpjes om je terug te nemen in de tijd en een bijbehorende opdracht:

De lente komt eraan! Tijd om een paar vlindertjes te maken! Want geef toe, wie wordt er nu niet blij van gekleurde vlindertjes? Ontdek hier hoe je een saai papiertje omtovert tot een vrolijk vlindertje!

Een fijne quarantaine? Bestaat dat dan? Ja hoor, niet alleen is alles gewoon fijn met Inthe, het kan ook nog heel gezellig worden. Dus zoek snel al je dekens en kussens bijeen en optioneel ook nog een laptop met een leuke film of serie en lichtjes, en maak je eigen kleine quarantaine.

Misschien ben je nu op papier officieel volwassen, maar ben je dat ook mentaal?

Inthe 18 © Alle rechten voorbehouden 2020
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin